Central Park

Hotel Belleclaire

Hotel Belleclaire
Dit hotel ligt aan een rustige en aangename straat met aan beide kanten bomen waardoor het straatbeeld een frisse en groene uitstraling heeft. Je bent vanaf hotel Belleclaire dichtbij Times Square, je hoeft hiervoor maar met de metro te gaan en bij de volgende halte uit te stappen. Zoals veel hotels in New York kan je hier ook gratis gebruik maken van WiFi. Je hebt in je kamer een mooie televisie staan en een Docking station welke bestemd is voor je iPod. De televisie is trouwens flatscreen, je zult dus goed tv kunnen kijken mocht je dit willen. Hotel Belleclaire heeft ook een mooi fitnesscentrum waar allerlei nieuwe fitnessapparaten staan. En natuurlijk wil je wat leuks meenemen als je in New York bent, dan kan je gebruik maken van de cadeauwinkel welke je ook in dit mooie hotel Belleclaire New York kan vinden. Mocht er iets zijn tijdens je verblijf dan staan er in de lobby bij de receptie altijd mensen voor je klaar!

Dit hotel heeft:

 • Gratis WiFi
 • Flatscreen TV’s
 • Eigen fitnesscentrum
 • Zeer behulpzame receptie

 


Holiday Inn Meadowlands Area

Holiday Inn Meadowlands Area
Het hotel Holiday Inn Meadowlands Area ligt in New Yersey en wel bij de Hudson rivier. In de buurt van dit hotel is een grote outlet te vinden, dit is een van de grootste van de omgeving, dus zeker een aanrader waard. Deze outlet heet Garden State Plaza Shopping, zeker een aanrader als je wilt shoppen in New York om dit hotel te boeken. Je kunt hier voor een goed prijsje de nacht doorbrengen. Wel zit je met dit hotel dus niet in het midden van Manhattan. Maar wanneer je liever iets goedkoper wil zitten zodat je in New York meer kan uitgeven dan is het Holiday Inn Meadowlands Area hotel wel een aanrader om te boeken.

Kenmerken van dit hotel Holiday Inn Meadowlands Area:

 • + Makkelijk elektronisch uitchecken
 • + Kamers worden elke dag schoongemaakt
 • + Elke kamer heeft een eigen badkamer
 • + Gratis WiFi
 • + In en rondom de zomer kan er gebruik worden gemaakt van een buitenzwembad
 • – Receptie kent beperkte openingstijden

 


Wellington Hotel

Wellington Hotel
Het Wellington hotel in New York is een populair hotel bij de middenklasse. Je kunt hier, in dit grote hotel met maar liefst 600 kamers, genieten van vele voordelen wat een groot hotel kan bieden. Er is namelijk altijd genoeg personeel op de been. Dit moet ook wel, want met een dergelijk hotel is er altijd genoeg te doen.

Wat kun je vanaf dit hotel op loopafstand bereiken? Om maar een rijtje op te sommen; Central park, Rockefeller Center, Time Square, Broadway en nog vele andere leuke en bezienswaardige plekken liggen op een loopafstand van het Wellington hotel New York. Daarnaast heeft dit hotel ook een zakencentrum, dus ook kan je als bedrijf hier goed terecht.

Kenmerken van het Wellinton hotel New York:

 • + Groot hotel (600 kamers), dus vaak wel een goedkope kamer over
 • + Makkelijke sleutels (elektronische chips)
 • + Restaurants aanwezig in hotel zelf
 • – Betalen om op internet te komen

 


Ameritania Hotel

Ameritania Hotel
Ameritania Hotel is een mooi hotel met 12 verdiepingen en ligt in de wel bekende theaterbuurt. Naast het hotel bevind zich het Ed Sullivan Theater, een bekende plek waar zelf de rappers Eminem en Jay-Z een optreden hielden in 2010. In de kamers van het hotel is het overigens toegestaan om te roken. De receptie is er zoals bijna alle hotels in New York 24 uur perdag open. Deze zijn ook bereid om u te helpen met uitstapjes in New York en om tickets hiervoor te bestellen. Wil je dus graag meer van New York zien dan is het geen probleem als je bij de receptie naar de mogelijkheden vraagt, zij willen je graag helpen.

Met 12 verdiepingen en 210 kamers is het Ameritania hotel een middel groot hotel, de kamers zijn overigens modern ingericht en voorzien van fijne bijkomstigheden als; Airco, klimaatregeling, CD-speler, fax, een kluisje en op verzoek een koelkast. Met in de badkamer een haardroger en een mogelijkheid om je kleren te strijken maakt het aangenaam om hier te verblijven, je hoeft je kleren dus niet naar de stomerij te brengen wanneer je ze glad wil hebben. WiFi is ook aanwezig, maar wel tegen betaling. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van de bagageopslag, wanneer je dus niet alle bagage nodig hebt dan hoef je de kamer niet vol te laten ogen door je koffers mee te nemen.

Kenmerken van Ameritania Hotel

 • Gratis krant bij verblijf in dit hotel
 • Hulp bij uitstapjes en boeken van tickets bij receptie
 • Klimaatregeling en Airco is in de kamers aanwezig
 • Kluisje aanwezig op kamer
 • WiFi verbinding (toeslag)

 


Top 3 bezienswaardigheden Fly New York

Empire State Building

Empire State Building

Rondvlucht Helikopter

New York Helikopter rondvlucht

Vrijheidsbeeld

New York Helikopter rondvlucht